Stem mee en maak Diskid ook Vinylzaak van het jaar 2018!

Beste mensen,

De verkiezing tot Vinylzaak 2018 van de Benelux is begonnen. We zijn trots op de tweede plaatsen van 2015 en 2016 maar nog meer op de eerste plek van 2017!  In ons 32- jarig bestaansjaar zetten we nu meerdere tandjes bij en vragen jullie om actieve support!

Wat moet je doen?

Stemmen is gemakkelijk. Stuur een mail o.v.v. je naam en keuze naar  vinylzaak2018@lpvinyl.nl                                                  
Je ontvangt voor je stem meestal een persoonlijk dankwoord van de organisator. Een toelichting wordt op prijs gesteld maar is niet verplicht.

Ben je Diskid fan of sympathisant vraag dan zo mogelijk vrienden of kennissen die ons kennen en weten te waarderen. Laat deze stemmen niet verloren gaan. Soms weten zij helemaal niets van deze verkiezing...
(stemperiode 1 t/m 15 december.)

Groetjes en dank alvast!
Hank & Antoinette

ALLERLEI REDENEN OM OP DISKID TE STEMMEN......

Wij noemen er 11 :       

1 Gepassioneerde verkopers met brede kennis, die iedere vraag en smaak serieus nemen.

2 Mooie, ruime en overzichtelijke speciaalzaak.

3 Goede doorstroming met wekelijks aanbod van vers vinyl en cd's. Een representatief deel wordt altijd via Facebook en het nog recent vernieuwde www.diskid.nl getoond.

4 Veel vinyl van hoge kwaliteit op voorraad!

5 Een brede collectie met diepte en aparte afdelingen voor o.m. 50's/ 60's/ 70's/ 80's/ 90's/00's en recent verschenen platen.

6 Alle platen vanaf €5 worden gereinigd.

7 Uitstekende contacten in binnen- en buitenland en recente  inkoopreizen naar Canada en (een aantal) naar Zweden.

8 Sinds september 2018 verzorgt Diskid de exclusieve vinyl verkoop voor Nederland van het Zweedse kwaliteitslabel "Open Mind"

9 Bedenkers van het evenement LP Day: de dag van de ultieme vinylbeleving...

10  Bedenkers van het evenement Instore Store.  Een of meerdere gastverkopers betrekken 1 dag een uitnodigende kraam in onze winkel. Dit kunnen ook particulieren zijn. Uitgangspunt is dat een Instore Store altijd toegevoegde waarde heeft voor het bestaande winkelaanbod.

11 Thema etalages sinds 1987.  Nu een met LP hoezen van artiesten die ons dit jaar ontvallen zijn en Kerst. (Foto's op Facebook te zien )

 

stuureenmail

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl