INTERNATIONALE PLATEN- & CD-BEURS

De zesde editie van onze internationale platen- & CD-Beurs  op 28  mei 2016  was de meest succesvolle tot nu toe. Met ruim 800  betalende bezoekers  werd het weer een van de best bezochte eendaagse beurzen in Nederland.

Na 2 edities in de Broerenkerk (2009 en 2010), 1 in de Grote Kerk (2011) en 3  in "De Weijenbelt" (2013 en 2014 en 2016  ) gaat een nieuwe beurs vrijwel zeker  opnieuw plaatsvinden in "De Weijenbelt" in Zwolle. 

Inmiddels is echter duidelijk dat een top beurs zoals wij altijd nastreven in 2017 geen haalbare kaart is. Op onze nieuwe locatie aan de Sassenstraat zijn de verkopen dermate toegenomen, dat alle beschikbare tijd nodig is om kwaliteit en continuïteit van het winkelaanbod te waarborgen. We bekijken in 2018 de situatie opnieuw en hebben een optie bij de Weijenbelt.

Het wijkcentrum De Weijenbelt" in de wijk Berkum beschikt over diverse zalen en ruimtes. Wellicht  benutten we weer de mogelijkheid tot een combi van een beurs binnen het gebouw en een markt buiten.

Parkeren is gratis en de entree zal circa €4 p.p.  gaan bedragen.

ROUTE NAAR DE WEIJENBELT

(Campherbeeklaan 82, 8024 BZ)

A28 afslag Zwolle Noord, linksaf net voor het PEC Zwolle stadion. Vanaf richting Almelo, rechtsaf direct na het PEC Zwolle stadion. Vanaf het station: buslijn 3 (Berkum)

WAT JE KUNT VERWACHTEN

De beurs is geliefd bij zowel bezoekers als standhouders en staat garant voor ambiance en sfeer naast een mooi en uitgebalanceerd aanbod. Originele en ludieke vondsten maken deze beurs tot een ware happening.

Bezoekers ontvangen een plattegrond van de beurs met alle stands(Circa 180!). Iedere standhouder staat op de achterzijde vermeld met zijn of haar specialiteit. Standhouders uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn. Tevens is er een relatief hoog percentage particulieren aanwezig, die vaak voor heel schappelijke prijzen hun platen-en cd 's of gerelateerde zaken van de hand doen.

Uniek is de benadering van gelijke kansen voor iedereeen. Er vindt geen handel plaats voordat de beurs is opengesteld voor publiek. Kortom: bezoek deze beurs, want er is veel te halen voor schappelijke prijzen!

Aparte vermelding verdient het diskid-team. Dit zijn meest ervaren vrijwilligers, die de structuur vormen waardoor de beurs soepel kan verlopen. Zij zijn aanspreekpunten en herkenbaar aan de gele badge.

Via Facebook kun je je ook aanmelden als je de beurs gaat bezoeken. https://www.facebook.com/events/1392013324396139/    

Meer informatie- en actuele ontwikkelingen m.b.t. de beurs zijn t.z.t. te lezen op https://www.facebook.com/diskidinterrecords.zwolle of te verkrijgen via een mail naar .

STAND HUREN

Bij interesse voor het huren van een stand kan via een mail naar info@diskid.nl het inschrijfformulier worden aangevraagd. We sturen dan een link, zodat het formulier kan worden gedownload. Lukt dat niet, dan kunnen we ook mailen of opsturen.

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl