van PLATENBEURzen naar Instore Stores

De zesde editie van onze internationale platen- & CD-Beurs  op 28  mei 2016  was de meest succesvolle tot nu toe. Met ruim 800  betalende bezoekers  werd het weer een van de best bezochte eendaagse beurzen in Nederland.

De beurs was geliefd bij zowel bezoekers als standhouders en stond garant voor ambiance en sfeer naast een mooi en uitgebalanceerd aanbod. Originele en ludieke vondsten maakten deze beurs tot een ware happening.

Bezoekers ontvingen een plattegrond van de beurs met alle stands(Circa 180!). Iedere standhouder stond op de achterzijde vermeld met zijn of haar specialiteit. Standhouders uit binnen- en buitenland waren aanwezig. Tevens was er een relatief hoog percentage particulieren, die vaak voor prettige prijzen hun platen-en cd 's of gerelateerde zaken van de hand deden.

Uniek was ook onze  benadering van gelijke kansen voor iedereen. Er vond geen handel plaats voordat de beurs was opengesteld voor publiek. Er was veel te halen voor schappelijke prijzen!

Na 2 edities in de Broerenkerk (2009 en 2010), 1 in de Grote Kerk (2011) en 3  in "De Weijenbelt" (2013 en 2014 en 2016  ) hebben we echter besloten voorlopig geen beurzen meer te doen.

Inmiddels is duidelijk dat een top beurs zoals wij altijd nastreefden geen haalbare kaart meer is. Op onze nieuwe locatie aan de Sassenstraat zijn de verkopen dermate toegenomen, dat alle beschikbare tijd nodig is om kwaliteit en continuïteit van het winkelaanbod te waarborgen.

 Instore Stores:

Tijdens een Instore Store zijn op uitnodiging van Diskid één of meerdere gastverkopers aanwezig. Dit kunnen ook particulieren zijn die het bijvoorbeeld prettig vinden om te zien bij wie hun altijd gekoesterde platen terecht komen. De collectie die wordt aangeboden heeft toegevoegde waarde en kwaliteit en is schappelijk geprijsd.

Na een zeer geslaagde try out van *Rock Lobster* ( één van de smaakmakers van onze voormalige Platenbeurzen) op 26 mei 2018 volgden alweer 2 Instore Stores ( 1 december 2018 en 5 januari 2019 ) In 2019 zijn we van plan om weer een aantal van deze kleine evenementen in de winkel te laten plaatsvinden.

 Komende Instore Stores worden tijdig op Facebook aangekondigd.


                                                                                     

 

 

 

 

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl