Contact

gevel sassenstraatDiskid Interrecords
Sassenstraat 58
8011 PC Zwolle
Telefoon: 038-4538231
Een bericht inspreken is altijd mogelijk.
Wij nemen dan z.s.m. contact op.
E-mail: info@diskid.nl

Openingstijden

BELANGRIJK: Op donderdag 10 september opent de winkel later maar uiterlijk om 14.30  en is  open tot 18.00.  Er is ook koopavond vanaf 19.30 - 21.00

Wo-vr: 12.00 -18.00 uur
Za: 10.00 -17.00 uur 

Zo: 13.00 - 17.00   ***Alle zondagen van de maand!***      Donderdagavond koopavond 19.30 - 21.00 uur

Incidenteel soms open buiten normale winkeltijden....    Individueel bezoek op afspraak mogelijk!

Gesloten  in 2020 :  maandag 10 augustus  t/m dinsdag 18 augustus.     (Woensdag 19 augustus vanaf 12.00 - 18.00 weer open!

  Hou deze pagina goed in de gaten mocht je van plan zijn ons binnenkort te bezoeken!  Mogelijk sluiten we nog een korte periode. Dat is afhankelijk van mogelijke ontwikkelingen m.b.t. corona.

Extra open :                                                                                                                                                                                                           

Maandag 21 en 28  december alsook dinsdag 22 en 29 december

 

 
De impact van het Corona virus is uitzonderlijk, we worden er allemaal direct of indirect door geraakt. Voor ons staat de gezondheid van onze klanten voorop. Afgaande op adviezen van experts, het RIVM en onze eigen inzichten hebben wij het volgende besloten:

Wij bleven en blijven ook bij een mogelijke tweede golf open!... Lees onze richtlijnen voor verloop van een veilig bezoek aan de winkel op de buitendeur.

Het blijft verplicht de handen bij binnenkomst direct te ontsmetten.

Blijf thuis bij hoesten of verkoudheid of corona in je persoonlijke omgeving. Neem bij voorkeur geen aanhang mee. Geef andere muziekliefhebbers ook de kans om naar binnen te kunnen. Houdt maximaal afstand van medebezoekers en van ons in de winkel.

Klanten boven 50 jaar of uit de risicogroep  kunnen ons eventueel ook buiten de normale openingstijden op afspraak bezoeken. (mail naar info@diskid.nl)

Al onze tweede hands platen (m.u.v. de goedkoopste categorie) en cd's zijn altijd al met alcohol schoongemaakt en dus ontsmet. Voor de groep oudere en gemiddeld meer kwetsbare klanten bieden we de mogelijkheid om ons op 3 dagen van de vijf dat de winkel is geopend te bezoeken een uur voor de gebruikelijke openingstijden. (wo t/m vr vanaf 11.00)

De evenementen LP-Day (voorheen 18 april) en de cd uitverkoop (start voorheen  25 april) werden niet uitgesteld maar in afgeslankte vorm en gefaseerd naar voren gehaald. 3 opeenvolgende zaterdagen werden een flink aantal goedkope LP-Day platen in aparte vakken naast de  andere New Arrivals in de New Arrival bakken geplaatst . (Lees ook de pagina LP-Day van deze site voor meer info) De overblijvende platen bleven langere tijd beschikbaar. Dit geldt ook voor uitverkoop-cd's die echter structureel beschikbaar blijven.  Ook de Uitverkoop cd bakken werden de afgelopen weken gefaseerd via diverse opeenvolgende zaterdagen  flink aangevuld. Spreiding van bezoekers dus gekoppeld aan spreiding van uitverkoop voordeel voor zoveel mogelijk klanten.

De wekelijkse aanvullingen gaan gewoon door en worden zoals bekend meestal vrijdagavond aangekondigd op facebook.

Op a.s. woensdag 22 juli organiseren we de laatste editie van de evenementenreeks Blauwvinger Vinyl.  Leuk als je er bij kunt zijn!         https://www.facebook.com/events/610431069855321/                                 

 

Tot binnenkort! hartelijke groet Hank & Antoinette

  

 

 

 

FACEBOOK

Via onze facebook-pagina blijf je als klant of sympathisant op de hoogte van de dagelijkse gang van zaken in de winkel.
Er verschijnen wekelijks foto's van items waar het bestaande winkelaanbod mee wordt aangevuld.
Ook de aankoop van partijen in binnen- en buitenland en het beschikbaar komen voor u als klant van deze aankopen maken wij aldaar bekend.
De pagina is openbaar en lidmaatschap is niet vereist. https://www.facebook.com/diskidinterrecords.zwolle

Facebookartikelen lopen ook mee op deze site. (rechterzijde op iedere pagina)

Koopzondagen

Wekelijks! 13.00 - 17.00 met uitzondering van  zondag 16 augustus.

Gaat een koopzondag onverhoopt niet door dan leest u dat uiteraard tijdig op deze pagina van de site. 

 

MARKTACTIVITEITEN  2020:

Groningen :   Vrijmarkt/ Koningsdag:  maandag 27 april   7.00 - 17.00 ( o.m: magazijnopruiming )  Ging helaas niet door.   We bedachten een variant voor de vrijmarkt van 27 april in de winkel.

Groningen Vismarkt:     zondag 26 juli  9.00 -17.00  Wegens omstandigheden gecanceld. 

Emmen Vlindermarkt:  dinsdag 28 juli  9.00 - 17.00 en dinsdag 4 augustus  9.00-17.00  Die op 28 juli was een groot succes.  Hopen je (weer) te zien op 4 augustus.   Zie ook het evenement op facebook!                    https://www.facebook.com/events/602655437338636/

 

Instore Stores (een winkeltje in een winkel)

Instore Store  5  vond plaats op  zaterdag 4 januari 2020 met o.m.  aanbod van Kiss ( gesigneerde gitaar!), Michael Jackson en Rod Steward items.  10.00 -17.00

Instore 6 vindt later in 2020 plaats maar een datum is nog niet bekend.

Zie voor deze evenementen ook altijd de link op onze Facebookpagina. 

 

 

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl