Diskid is gespecialiseerd in lp's en singles in vrijwel alle genres vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw tot heden. Er is o.m. Blues, Jazz, Soul, Hip Hop, Psych, Progg, Punk, Wave, Reggae, World, Exotica, Heavy Metal, Soundtrack en Americana. Inhoudelijk variëren al deze muziekstromingen van interessant relevant tot soms uiterst zeldzaam.

De kwaliteit van het vinyl ligt hoog: de prijs- kwaliteitsverhouding heel schappelijk.  Uiteraard zijn de eighties, nineties en 00's niet aan ons voorbij gegaan. Ook deze categorieën zijn ruim en diep vertegenwoordigd. Vooral in de Scandinavische landen hebben we voortreffelijke inkoopcontacten. Veel nieuwe platen worden bij de groothandel besteld , maar de meeste uitdaging zit voor ons in het speurwerk in liefst verre oorden: de kick van de "eeuwig" durende platenjacht.....

CD'S

Ook op cd- gebied is bij Diskid veel te halen. Er is mooi aanbod in vrijwel alle genres. Aparte vermelding verdient het Americana-deel. Vaak hebben we titels die erg moeilijk te vinden zijn.

Zaterdag is er (bijna) altijd een cd-aanvulling van circa 250 stuks. 60% is afkomstig van recensenten, 40% van het aanbod verkrijgen we uit particuliere bron.
Iedere 3 a 4 maanden is uitverkoop. Deze wordt altijd aangekondigd via deze site en op facebook. Op zaterdag 27 mei 2017 (vanaf 10.00) gaat deze periodieke uitverkoop weer van start.

WINKEL & IMPRESSIE VAN ACTUEEL VINYLAANBOD

Regelmatig tonen we een aantal items die vers in de verkoop zijn gegaan.
Dit betreft een impressie want in de winkel wordt in principe dagelijks aangevuld.

New arrivals!

Originals only!

COLLECTORS 4 12 2016 NEDERPOP 4 12 2016 EIGHTIES 4 12 2016 NINETIES 4 12 2016

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl