*Vanaf zaterdag 3 juli is de winkel weer open *

 Diskid is gespecialiseerd in lp's en singles in vrijwel alle genres vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw tot heden. Er is o.m. Blues, Jazz, Soul, Hip Hop, Psych, Progg, Punk, Wave, Reggae, World, Exotica, Heavy Metal, Soundtrack, Folk, Country en Americana. Inhoudelijk variëren deze muziekstromingen van interessant relevant tot soms uiterst zeldzaam.

De kwaliteit van het vinyl ligt hoog: de prijs- kwaliteitsverhouding schappelijk.  Uiteraard zijn de eighties, nineties en 00's niet aan ons voorbij gegaan. Ook deze categorieën zijn ruim en diep vertegenwoordigd. Vooral in de Scandinavische landen hebben we voortreffelijke inkoopcontacten.  In juli 2020  ondernamen  we nog een inkoopreis naar Denmarken. Zweden zat er i.v.m. Corona toen helaas niet in. In juni 2021 konden we  eindelijk wel weer naar Zweden. We bezochten 25 winkels en waren overal de eerste buitenlandse handelaren in 1,5 jaar.  We kochten fantastisch in.  Nieuwe platen worden bij de groothandel besteld, maar de meeste uitdaging blijft voor ons het speurwerk naar mooi tweedehands vinyl in liefst verre oorden: de kick van de "eeuwig" durende platenjacht.....

CORONA AANPASSINGEN:

Diskid heeft een grote voorraad vinyl zowel LP's als 45's.  Mail vooral ook zoeklijsten tijdens Coronaperiodes.  Snel nemen we deze in behandeling en checken allereerst wat we op dat moment hebben.  We versturen graag en vakkundig.  Tevens bezorgen we in Zwolle.

De winkel bleef gedurende de gehele Coronaperiode open en tot half december.  We bedachten en introduceerden de Corona Survival  Kit ( lees ook de pagina: "De persoonlijke Platenbon en de Corona Survival kit van Diskid") die enthousiast werd begroet en ons  extra lucht gaf om de gedwongen sluitingstijd  door te komen. Met het nauwgezet samenstellen van de bestelde Kits en het volledig op orde brengen van het kleine magazijn achter de winkel bleef de schade relatief beperkt. Wij  blijven vanzelfsprekend ook na de lockdown de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht nemen. De winkel  is momenteel al weer een  aantal weken zonder afspraak open  en momenteel voor max. 15  personen op ieder moment.    Check voor de meest  actuele informatie de pagina "Contact".                                                                                

*Lees voor meer info en onze winkelregels ook de pagina "Contact" van deze site.*

 

CD'S en uitverkoop info 

Ook op cd- gebied is bij Diskid veel te halen. Er is mooi aanbod in vrijwel alle genres. Aparte vermelding verdient het Americana-deel. Vaak hebben we titels die erg moeilijk te vinden zijn.

Zaterdag is er (bijna) altijd een cd-aanvulling van circa 250 stuks. 50% is afkomstig van recensenten en 50% van ons aanbod verkrijgen we uit particuliere bron.

BELANGRIJK:  Zaterdag 31 oktober 2020 (vanaf 10.00) ging er weer een grote uitverkoop van start.  Duizenden cd's a €3,- p.st. kwamen beschikbaar. Deze uitverkoop werd wegens Corona uitgesmeerd en vervroegd over een aantal weken vanaf  zaterdag 3 oktober en gefaseerd via aanvullingen op de diverse zaterdagen  t/m zaterdag 31 oktober.  Tot zondag 14 december  werd nog wekelijks extra aangevuld.  Vanaf zaterdag 30 oktober 2021 is er opnieuw uitverkoop van cd's. Hopelijk zijn er geen aanpassingen nodig zoals vorig jaar.

 

WINKEL & IMPRESSIE VAN ACTUEEL VINYLAANBOD

Regelmatig tonen we een aantal items via onze Facebook pagina, die vers in de verkoop zijn gegaan. Facebook is gekoppeld aan deze site en rechts op alle pagina's te zien.....
Dit betreft een impressie, want in de winkel wordt in principe dagelijks aangevuld.

New arrivals!

zz byzz coll. itemszz m daviszz wave 22 

  

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl