💥De Corona Survival Kit💥
De zinnen verzetten door muziek te beluisteren is vooral nu een prima remedie om de moed erin te houden!
Laat je daarom verrassen met een Corona Survival Kit!
Die stemmen wij af op je smaak (kennen we meestal 🤓) en budget.
Wensen mag je ook aan ons doorgeven.
De Kit bevat een mix van vinyl en/ of cd's 🎶
Je hebt al een Survival Kit vanaf €25,-
Een geweldig cadeau ook!
De Kit kan worden afgehaald tijdens Pick Up* uren bij de winkel, of veilig bij je thuis worden afgeleverd in Zwolle 🚘 maar opsturen is ook geen enkel probleem. Vanaf a.s. woensdag 3 maart tot en met zondag 14 maart kun je op afspraak ook een combi maken met (eindelijk) weer een bezoek aan de winkel. Lees sowieso ook de pagina "Contact" van deze site.
Laat ons je mogelijke interesse weten, geef een bestelling door via messenger, info@diskid.nl of telefonisch 038-4538231.
Hartelijke groet, Hank & Antoinette
 
Ad1*: "Pick Up" (zie voor beschikbare dagen en uren de pagina "Contact" van deze site.)
 
De Corona Survival Kit , je bestelling of platenbon haal je af bij de winkel.
1 Tik tegen het raam..
2 Het bedrag van je bestelling graag contant in een envelopje door de brievenbus..
3 Wij openen even de deur, bewaren ruim afstand en plaatsen het verlangde tegen de pui. Veiliger kan het niet...
 
*Een combi van ophalen van een bestelling met een bezoek aan de winkel kan alleen op afspraak minimaal 4 uur eerder gemaakt.*
 
 

 Diskid is gespecialiseerd in lp's en singles in vrijwel alle genres vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw tot heden. Er is o.m. Blues, Jazz, Soul, Hip Hop, Psych, Progg, Punk, Wave, Reggae, World, Exotica, Heavy Metal, Soundtrack, Folk, Country en Americana. Inhoudelijk variëren deze muziekstromingen van interessant relevant tot soms uiterst zeldzaam.

De kwaliteit van het vinyl ligt hoog: de prijs- kwaliteitsverhouding schappelijk.  Uiteraard zijn de eighties, nineties en 00's niet aan ons voorbij gegaan. Ook deze categorieën zijn ruim en diep vertegenwoordigd. Vooral in de Scandinavische landen hebben we voortreffelijke inkoopcontacten.  In augustus van dit jaar ondernamen  we nog een inkoopreis naar Denmarken. Zweden zat er i.v.m. Corona toen helaas niet in. Nieuwe platen worden bij de groothandel besteld, maar de meeste uitdaging zit voor ons in het speurwerk naar mooi tweedehands vinyl in liefst verre oorden: de kick van de "eeuwig" durende platenjacht.....

CORONA AANPASSINGEN:

Diskid heeft een grote voorraad vinyl zowel LP's als 45's.  Mail vooral ook zoeklijsten tijdens Coronaperiodes.  Snel nemen we deze in behandeling en checken allereerst wat we op dat moment hebben.  We versturen graag en vakkundig.  Tevens bezorgen we in Zwolle.

De winkel bleef gedurende de gehele Coronaperiode open en tot half december.  Wij  blijven vanzelfsprekend ook nu, tijdens en na de huidige lockdown de grootst mogelijke voorzichtigheid in acht nemen. Wegens de lockdown is de winkel uiteraard gesloten maar op sommige dagen  zijn  er *PickUp / Drop Off* uren.  Dan is het toch mogelijk een bestelling op te halen of vinyl/ cd's e.d. aan te bieden.  Check voor de meest  actuele informatie de pagina "Contact" van deze  site. Is het niet mogelijk om naar de winkel te komen tijdens *Pick Up dagen/uren*  maar kijk je al wel vooruit, dan maken wij  graag een Platenbon op maat voor je.  (Zie de pagina Platenbon) Met een Corona Survival Kit hoef je niet af te wachten en haal je meteen een dosis luisterplezier in huis.                                                                                         

Onze *Kerstplaten afdeling* is inmiddels weer verhuisd naar het magazijn achter de  winkel.  Aan de toch nog wel uitgedunde collectie  wordt weer een jaar gewerkt, zodat in december 2021  een sterke  gevarieerde partij  in de bakken kan. De in de winkel vrijgekomen ruimte is na de Lockdown  weer ingenomen door de vertrouwde  en mooie afdeling Nederpop met veel verse aanwinsten!

Vanaf woensdag 14-10 gingen we weer naar een gelimiteerd bezoekersaantal op ieder moment. (8 personen werd toen de max. ) In de praktijk was er toen nauwelijks wachttijd.  Na de Lockdown  beginnen we  voorzichtig weer met max 5 personen. Waarschijnlijk wordt dat pas eind april of in mei.

*Lees voor meer info en onze aangescherpte winkelregels de pagina "Contact" van deze site.*

 

CD'S en uitverkoop info 

Ook op cd- gebied is bij Diskid veel te halen. Er is mooi aanbod in vrijwel alle genres. Aparte vermelding verdient het Americana-deel. Vaak hebben we titels die erg moeilijk te vinden zijn.

Zaterdag is er (bijna) altijd een cd-aanvulling van circa 250 stuks. 50% is afkomstig van recensenten en 50% van ons aanbod verkrijgen we uit particuliere bron.

BELANGRIJK:  Zaterdag 31 oktober 2020 (vanaf 10.00) ging er weer een grote uitverkoop van start.  Duizenden cd's a €3,- p.st. kwamen beschikbaar.Deze uitverkoop werd wegens Corona uitgesmeerd en vervroegd over een aantal weken vanaf  zaterdag 3 oktober en gefaseerd via aanvullingen op de diverse zaterdagen  t/m zaterdag 31 oktober.  Tot zondag 14 december  werd nog wekelijks extra aangevuld. 

*Zie op dit moment voor de volledige tekst van huidige Corona maatregelen de pagina Contact van  deze  site. Wij hopen jullie later dit jaar weer in de winkel te zien!

WINKEL & IMPRESSIE VAN ACTUEEL VINYLAANBOD

Regelmatig tonen we een aantal items via onze Facebook pagina, die vers in de verkoop zijn gegaan. Facebook is gekoppeld aan deze site en rechts op alle pagina's te zien.....
Dit betreft een impressie, want in de winkel wordt in principe dagelijks aangevuld.

New arrivals!

zz byzz coll. itemszz m daviszz wave 22 

  

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl