Diskid is gespecialiseerd in lp's en singles in vrijwel alle genres vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw tot heden. Er is o.m. Blues, Jazz, Soul, Hip Hop, Psych, Progg, Punk, Wave, Reggae, World, Exotica, Heavy Metal, Soundtrack, Folk, Country en Americana. Inhoudelijk variëren deze muziekstromingen van interessant relevant tot soms uiterst zeldzaam.

De kwaliteit van het vinyl ligt hoog: de prijs- kwaliteitsverhouding schappelijk.  Uiteraard zijn de eighties, nineties en 00's niet aan ons voorbij gegaan. Ook deze categorieën zijn ruim en diep vertegenwoordigd. Vooral in de Scandinavische landen hebben we voortreffelijke inkoopcontacten. Nieuwe platen worden bij de groothandel besteld , maar de meeste uitdaging zit voor ons in het speurwerk naar mooi tweedehands vinyl in liefst verre oorden: de kick van de "eeuwig" durende platenjacht.....

CORONA:

Diskid heeft een grote voorraad vinyl zowel LP's als 45's.  Mail vooral ook zoeklijsten tijdens deze Coronaperiode.  Deze worden snel in behandeling genomen. We versturen graag en vakkundig.  Tevens bezorgen we in de regio Zwolle.

De winkel blijft absoluut open zolang dit is toegestaan.  Meer info op de pagina Contact van deze site.

CD'S

Ook op cd- gebied is bij Diskid veel te halen. Er is mooi aanbod in vrijwel alle genres. Aparte vermelding verdient het Americana-deel. Vaak hebben we titels die erg moeilijk te vinden zijn.

Zaterdag is er (bijna) altijd een cd-aanvulling van circa 250 stuks. 50% is afkomstig van recensenten en 50% van ons aanbod verkrijgen we uit particuliere bron.
BELANGRIJK:  Op zaterdag 25 april 2020 (vanaf 10.00) zou er weer een grote uitverkoop van start gaan...

Deze uitverkoop wordt i.v.m.  noodzakelijke  Coronamaatregelen vervroegd en uitgesmeerd over de komende weken vanaf a.s. zaterdag 21 maart. Zie op dit moment voor de volledige tekst van deze maatregelen de pagina Contact van  deze  site. Wij hopen jullie binnenkort te zien in de  winkel!   Notabene: ook LP- Day wordt uitgesmeerd over de komende weken. (zie diezelfde tekst en/ of de pagina LP-Day)

WINKEL & IMPRESSIE VAN ACTUEEL VINYLAANBOD

Regelmatig tonen we een aantal items via onze Facebook pagina, die vers in de verkoop zijn gegaan. Facebook is gekoppeld aan deze site en rechts op alle pagina's te zien.....
Dit betreft een impressie, want in de winkel wordt in principe dagelijks aangevuld.

New arrivals!

zz byzz coll. itemszz m daviszz wave 22 

  

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl