Diskid is gespecialiseerd in lp's en singles in vrijwel alle genres vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw tot heden. Er is o.m. Blues, Jazz, Soul, Hip Hop, Psych, Progg, Punk, Wave, Reggae, World, Exotica, Heavy Metal, Soundtrack, Folk, Country en Americana. Inhoudelijk variëren deze muziekstromingen van interessant relevant tot soms uiterst zeldzaam.

De kwaliteit van het vinyl ligt hoog: de prijs- kwaliteitsverhouding schappelijk.  Uiteraard zijn de eighties, nineties en 00's niet aan ons voorbij gegaan. Ook deze categorieën zijn ruim en diep vertegenwoordigd. Vooral in de Scandinavische landen hebben we voortreffelijke inkoopcontacten.  In augustus van dit jaar ondernamen  we nog een inkoopreis naar Denmarken. Zweden zat er i.v.m. Corona toen helaas niet in. Nieuwe platen worden bij de groothandel besteld, maar de meeste uitdaging zit voor ons in het speurwerk naar mooi tweedehands vinyl in liefst verre oorden: de kick van de "eeuwig" durende platenjacht.....

CORONA

Diskid heeft een grote voorraad vinyl zowel LP's als 45's.  Mail vooral ook zoeklijsten tijdens de tweede Coronaperiode.  Snel nemen we deze in behandeling en checken allereerst wat we op dat moment hebben.  We versturen graag en vakkundig.  Tevens bezorgen we in de regio Zwolle.

Is het niet mogelijk om naar de winkel te komen maar kijk je al wel vooruit, dan maken wij  graag een Platenbon op maat voor je. De nieuwe pagina "Platenbon" van deze site verschaft meer informatie..

De winkel bleef gedurende de gehele Coronaperiode open. Ook tijdens de huidige  tweede golf zal Diskid, indien van hogerhand anders wordt beslist, volgens de gebruikelijke dagen en uren zijn geopend!  Nu echter bekend geworden is dat koopavonden (na 20.00) verplicht  komen te vervallen kiezen we voor 2 uur langer open (tot 20.00) op donderdagavond. We nemen dus geen pauze tussen 18.00 en 19.30 . Eenmalig is de koopzondag van 18 oktober gewisseld met dinsdag 20 oktober.  Op die dinsdag 20 oktober zijn we open van 12.00 -18.00  Betere spreiding van klanten in de herfstvakantie  is wat we beogen. Op dinsdagen zijn we normaliter  altijd gesloten.  Vanaf woensdag 14-10 gingen we weer naar een gelimiteerd bezoekersaantal op ieder moment. (8 personen is nu de max. ) In de praktijk is er nauwelijks wachttijd.  Lees voor meer info en onze aangescherpte winkelregels de pagina "Contact" van deze site.

CD'S en uitverkoop info 

Ook op cd- gebied is bij Diskid veel te halen. Er is mooi aanbod in vrijwel alle genres. Aparte vermelding verdient het Americana-deel. Vaak hebben we titels die erg moeilijk te vinden zijn.

Zaterdag is er (bijna) altijd een cd-aanvulling van circa 250 stuks. 50% is afkomstig van recensenten en 50% van ons aanbod verkrijgen we uit particuliere bron.
BELANGRIJK:  Zaterdag 31 oktober 2020 (vanaf 10.00) zou er weer een grote uitverkoop van start gaan... Duizenden cd's a €3,- p.st. komen beschikbaar.

Deze uitverkoop wordt echter wegens Corona nu uitgesmeerd en vervroegd over een aantal weken vanaf  zaterdag 3 oktober en gefaseerd via aanvullingen op de diverse zaterdagen  t/m zaterdag 31 oktober. Zie op dit moment voor de volledige tekst van huidige Corona maatregelen de pagina Contact van  deze  site. Wij hopen jullie binnenkort te zien in de  winkel!  

WINKEL & IMPRESSIE VAN ACTUEEL VINYLAANBOD

Regelmatig tonen we een aantal items via onze Facebook pagina, die vers in de verkoop zijn gegaan. Facebook is gekoppeld aan deze site en rechts op alle pagina's te zien.....
Dit betreft een impressie, want in de winkel wordt in principe dagelijks aangevuld.

New arrivals!

zz byzz coll. itemszz m daviszz wave 22 

  

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl