"LP-DAY" 2023  (editie 10 ) zaterdag 22 april  van 10.00 -17.00

Vanwege noodzakelijke corona maatregelen  werd  LP-Day in 2020  uitgesmeerd over meerdere weken met aanvullingen in de New Arrival bakken op opeenvolgende zaterdagen.  

In 2021 hoopten we op een zaterdag in april of juni  "LP-Day" (10.00-17.00) te kunnen organiseren.

We besloten echter door te schuiven naar 2022.   Het zou ons met max. 3 bezoekers op ieder moment gewoon niet feestelijk genoeg zijn geweest.

LP-Day 2022 ging gelukkig door! 

"LP-DAY" is onze interpretatie van wat een speciale dag voor de muziekliefhebber moet zijn.  Een initiatief dat begon als  tegenhanger van het supercommerciële RSD en uitgroeide tot een uniek en nog niet nagevolgd evenement. De opmars van vinyl en vooral de glorieuze terugkeer van de LP wordt gevierd en hoe...

Klassieke pop lp's  maar ook minder bekende kwaliteitspop worden  1! dag aangeboden voor ongewoon lage prijzen. De platen verkeren bovendien altijd in prima staat. Diskid levert solide bouwsteentjes voor collecties van vaak beginnende verzamelaars van vinyl. Bouwsteentjes voor het fundament van doorwrochte en degelijke collecties in aanbouw. 

Tevens worden een aantal originele zeldzame items *exclusief en alleen tijdens LP-Day* aangeboden!  Previews zijn binnenkort te bezichtigen in het  Facebook evenement  * LP Day 2023 *

Bij interesse of aanmelden :  https://www.facebook.com/events/963373501489742/

Een buitenkans om een flinke boost aan je collectie te geven! 

Grote namen zoals: Jimi Hendrix, Rolling Stones, Led Zeppelin, The Doors, Bob Dylan, The Beatles, Frank Zappa, Pink Floyd, Neil Young en David Bowie maken deel uit van het aanbod. Maar ook minder bekende kwaliteitspop is ruim vertegenwoordigd.  De prijzen hebben wij moeten aanpassen. Die zitten op tot de helft van normaal.   "Sgt Pepper",  "Wish you were here" of een "Strange days" voor slechts €10,-  en in perfecte staat is niet meer haalbaar gezien de extreme inkoopstijgingen van de afgelopen tijd. 

Vele honderden platen zijn vanaf opening van de winkel om 10.00 direkt beschikbaar.
Rond 13.30 worden nog extra exemplaren toegevoegd.

Dit alles wordt normaliter muzikaal omlijst met passende muziek en 1 of meerdere  live optredens.

Supertof als je er in 2023  (weer) bij bent!

lp day1

MAGNETIC SPACEMEN tijdens LP DAY 2016.

ontwerp en realisatie: www.nmedia.nl